Sponsors

Onze sponsors

Sponsorbeleid TC Moorslede

De visie van TC Moorslede is om een gezellige familiale club te zijn, ons ledenaantal te laten groeien en om de club professioneel uit te bouwen. Onze wens is om mensen van alle leeftijden en met verschillende sportieve achtergronden met elkaar te verbinden, hun tennisvaardigheden aan te scherpen en plezier te laten beleven via het clubgebeuren. Dit alles moet mogelijk zijn binnen handbereik van de Moorsledenaren en de omliggende gemeenten. Om dit te realiseren volstaan het ledengeld en de andere inkomsten niet. Gelukkig kunnen we rekenen op enkele gulle sponsors. Heb je ook interesse om een steentje bij te dragen aan de uitbouw van jouw lokale tennisclub.  Dan stellen we jou graag ons sponsorbeleid voor.

Verdebo logo

VERDEBO Grond- & Afbraakwerken

Kris Verbrugge heeft meer dan 20 jaar ervaring in grond- en afbraakwerken.  Ook voor verhuur van mini-gravers, kniklader, tuinbouwtractor, trilplaat… kan u bij ons terecht.  Contacteer ons vrijblijvend via kris.verbrugge@telenet.be of 0476 62 03 64.

Bezoek onze website: www.verdebo.be

Alaska

Alaska: advies met karakter…

Bij Alaska zijn we gepassioneerd door accountancy, audit en advies. Dat zijn we vanuit verschillende kantoren in België. Alaska is hét Belgisch samenwerkingsverband van accountants- en advieskantoren waar persoonlijke aanpak en kwalitatieve dienstverlening geen holle slogans zijn.

Alaska-logo

De Kouterhoeve

De Kouterhoeve is heel rustig en landelijk gelegen en werd origineel gerenoveerd in 2016 met authentieke materialen.  De vroegere schuur heeft nu 2 ruime gastenverblijven – luxe studio’s met zelfs verwarmde waterbedden– en een vergaderzaal ter beschikking.  Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals ruime keuken, bar met streekbieren, pooltafel, tuinmeubilair, vuurschaal en een ruime parking bij de locatie zelf.  Ideaal om als bedrijf uw bezoekende klanten of personeelseden een unieke ervaring aan te bieden.

www.dekouterhoeve.be

Contacteer ons voor meer informatie per mail naar info@dekouterhoeve.be

Gemeentebestuur, Moorslede

Zonder de steun en toewijding van de lokale politieke vertegenwoordigers van onze prachtige gemeente heeft TC Moorslede geen enkele kans op bestaan. De subsidies maar meer nog de dagelijkse materiële ondersteuning is onontbeerlijk voor een kleinschalige club als TC Moorslede. Al willen we graag het adjectief “kleinschalig” aanpassen naar “een middelgrote en vooral bruisende vereniging”.

Xperienz

Xperienz is uw HR partner op alle vlak. Xperienz ondersteunt u onder meer bij het motiveren en ontwikkelen van uw medewerkers en hoe teams beter te laten samenwerken.  XperienZ begeleidt bedrijven in de transitie naar een digitaal personeelsbeleid waarbij de bedrijfsprocessen op vlak van personeel geoptimalizeerd worden.  Ook voor inzichten over wat de verschillende generaties op de werkvloer verwachten op vlak van communicatie en hoe daarop in te spelen als werkgever, kunt u bij hen terecht.

www.xperienz.be of info@xperienz.be

Scherp

Scherpe fotografie!

Graag maak ik jullie gelukkig met een mooie foto of album van jullie huwelijk, van de kinderen, het gezin en/of jullie familie tijdens een communiefeest of bij andere gelegenheden.

De tijd gaat al zo snel en foto’s zeggen nu eenmaal zoveel meer dan woorden. Mooie momenten zoals een huwelijk, zwangerschap, geboorte, 1ste stapjes, communie- of familiefeest worden werkelijkheid. Laat deze belangrijke gebeurtenissen niet zomaar voorbij gaan.

Sportline

Sportline hoeven we niet voor te stellen aan de sportievelingen in onze streek. Het is dé referentie voor wie sportmateriaal wil aankopen aan de beste prijs-kwaliteit maar vooral met een degelijk advies en een onberispelijke service. Voor onze leden doet Sportline trouwens graag iets extra. Vraag ernaar bij het bestuur.

Ward Vergrote

Uit Sympathie.

Drankencentrale Vandekerckhove

In onze winkel kunt u terecht voor een uitgebreid gamma aan bieren, waters, fridranken, sterke dranken, wijnen , versnaperingen, feestmaterialen, enz …

Wij hebben eveneens ons huismerk ‘Prik&Tik’ dat u een gamma van diverse dranken aan democratische prijzen garandeert !

Vuylsteke

Vuylsteke Verzekeringen, voor uw optimale bescherming in Moorslede, Ieper en Roeselare en omgeving. Partner voor zowel particulieren als bedrijven.

De Spar – Dadizele

De Spar-producten zijn met liefde samengesteld. Elke dag opnieuw gaan wij voor u op pad om alle producten blind te proeven en te keuren.

Met geduld, en vooral heel veel toewijding. Want alleen het beste is goed genoeg voor in onze winkelrekken. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar.

Kom gerust langs in onze winkel, gelegen in de Ledegemstraat 18C te 8890 Dadizele. Net als alle andere spar-vestigingen zijn we open op zondag (van 8 uur 30 tot 12 uur). En verder elke dag van 8 uur 30 tot 19 uur.

CIS Event Catering

Cis Events Catering: mobiele frituren en pastawagens in West-Vlaanderen.

Cis Events Catering zorgt voor de verzorging van al uw feesten. Wij kunnen uw feest smaak geven met onze mobiele pastawagens en frituren.

Dierenarts Vandecasteele

De dierenartsenpraktijk te Moorslede werd opgericht in het jaar 2011 na het succesvol beëindigen van de opleiding Heelkunde aan UGent. Als dierenarts richt Maximilien Vandecasteele zich op de behandeling van kleine huisdieren. Om uw geliefde dier de beste zorgen te kunnen leveren volgen we regelmatig extra opleidingen.

Zakenkantoor Depinois

ZAKENKANTOOR DEPINOIS
Dagelijks bankieren
Uw dagelijkse bankzaken zijn voortaan snel en efficiÎnt geregeld. Waar en wanneer
u dat wilt. Van zichtrekening over betaalkaart tot online diensten,
comfortabel bankieren begint hier.

Sparen en beleggen
Risico, fiscaliteit, looptijd,… de kenmerken van een spaar- of
beleggingsproduct moeten best helemaal aan uw verwachtingen voldoen.
Wij helpen u op weg naar een maximaal rendement.

Lenen
Dromen realiseren kost geld. Veel geld. Of het nu gaat om een woning of
een nieuwe auto, bij ons vindt u de lening die het best bij uw aankoop past.

Verzekeren
U wilt alles wat u dierbaar is zo goed mogelijk beschermen.
Maar hoe goed bent u verzekerd? Met onze transparante formules
krijgen onvoorziene risico’s geen enkele kans.

logo BNP Wervik

MAEDES, STEEDS EEN PERSOONLIJKE AANPAK !

Maedes projectontwikkeling, gevestigd in Moorslede begeleidt u persoonlijk van ontwerp tot ontwikkeling.
Bent u op zoek naar een instapklare woning of appartement voor uzelf of als investering?
Of hebt u als ondernemer wat extra ruimte nodig?
Dan is Maedes de ideale partner voor u!

Sport o bello

Al 26 jaar kunt u bij Norbert en Heidi terecht in de sporthal van TC Moorslede voor een natje en een droogje na het sporten. Ook voor een partijtje biljart kun je bij hen terecht. Sport O Bello is dan ook een begrip bij sportief jong en oud in Moorslede.

Garage Foulon

Garage Foulon, sedert 30 jaar uw Hyundai verdeler in Roeselare, Moorslede en omgeving. Kom ons uitgebreid aanbod SUV’s, elektrische, hybride en waterstofwagens bewonderen en testrijden.

Meer info? Surf naar www.garagefoulon.be

Alexander Vanwalleghem – PTC

Plezier beleven in sport moet er zeker zijn, dit zowel voor groot en klein!

Tennis, Fitness, Herbalife, hierin kan ik jullie begeleiden, zodat we er tegenaan gaan strijden.

Conditie, techniek, je body hieraan zullen we werken, om na enkele weken het resultaat op te merken!

Neem contact op en we noteren een datum voor een afspraak.

Alexander Vanwalleghem.

0491/52.80.12. – alexandervw21@gmail.com – www.alexandervanwalleghem.be