Tennis

Tennisclub TC Moorslede

TC Moorslede is een gezellige tennis-en padelclub op het sportterrein Grimmertinge, gelegen op een prachtige locatie tussen de groene velden, dicht bij de visvijver van Moorslede en naast de sporthal. U kan er genieten van de natuurlijke rust en stilte. Er zijn 3 buitenterreinen voor tennis en 2 buitenterreinen voor padel en er is een ruime parking. Wij organiseren tennis-en padellessen voor beginners en gevorderden (groep of privé), zo ook tennis-en padelkampen gecombineerd met omnisport tijdens de schoolvakanties vanaf 4 jaar.

De visie van TC Moorslede is een gezellige familiale club te zijn, ons ledenaantal te laten groeien en om de club professioneel uit te bouwen. Onze wens is om mensen van alle leeftijden en met verschillende sportieve achtergronden met elkaar te verbinden, hun tennis-en padelvaardigheden aan te scherpen en plezier te laten beleven via het clubgebeuren. Dit alles moet mogelijk zijn binnen handbereik van de Moorsledenaren en de inwoners uit de omliggende steden en gemeenten.

TC Moorslede, een club met een hart voor de tennissport.
De club TC Moorslede, voorheen Tennibo, bestaat sinds geruime tijd. Om het spelen voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, vragen wij u een aantal basisregels te respecteren:
• Gelieve het online systeem te gebruiken om te reserveren, zo bent u er zeker van dat u plaats heeft om te spelen. Wie geen lid is en een reservatie wil maken, neemt best contact met ons.
• Houd de terreinen netjes als u de club verlaat, er zijn vuilnisemmers voorzien op verschillende plaatsen.
• Toiletten vindt u in de sporthal vlak naast de terreinen, deze is (bijna) altijd open.

Indien u opmerkingen heeft, mag u dit steeds melden aan één van de leden van het bestuur.

TC Moorslede is lid van Tennis Vlaanderen

Ten slotte zijn we met TC Moorslede als club sinds 2017 ook lid van de overkoepelende federatie Tennis Vlaanderen. Nu jouw club lid is van Tennis Vlaanderen kun je deelnemen aan officiële tornooien of kunnen we ploegen inschrijven in de interclubcompetitie. Interesse om deel te nemen? Contacteer Johan.

Het is de bedoeling om dit jaar eveneens in te stappen in het Start2Tennis programma. Dit impliceert de toepassing van een programma voor beginnende tennissers van elke leeftijd. Het steunt op een draaiboek dat geïmplementeerd wordt binnen de schoot van de Vlaamse tennisfederatie. Zo ben je als beginner verzekerd van de beste begeleiding.

TC Moorslede - Tennis - Tennislessen - Tenniskampen

Donderdagavond, clubavond – Tijdelijke stop omwille van coronamaatregelen.

Op donderdagavond vanaf 19 uur organiseren we in normale omstandigheden een vaste clubavond waarbij we op elk veld dubbelspel spelen. Het hoofddoel is natuurlijk tennissen maar zeker ook elkaar beter te leren kennen op en naast het tennisterrein en samen te genieten van een drankje voor en na de wedstrijden. Zodra dit opnieuw doorgaat, laten we iets weten aan de leden.

Hoe werkt het? Je bent welkom vanaf 18 uur 30 (zodat de eerste wedstrijd zeker om 19 uur kan starten). Bij aankomst worden de namen genoteerd en krijgt iedereen een nummer toegewezen. Om kwart voor zeven bepaalt het lot wie met wie en tegen wie speelt. We spelen dubbel of dubbel gemengd of eventueel een enkelspel, in functie van het aantal aanwezige deelnemers. Er wordt twee sets gespeeld, eventueel gevolgd door een ‘super tiebreak‘ bij gelijke stand in sets. Alles wordt op het moment zelf concreet nog eens uitgelegd indien er onduidelijkheden of vragen zijn. Na de eerste reeks wedstrijden wordt er eventueel een tweede ronde georganiseerd (vanaf halfnegen ongeveer). Lukt het niet om er tegen zeven uur te zijn, dan kun je gerust inpikken op dat moment.

Samenstelling bestuur TC Moorslede.

Linsey Debosschere – Voorzitter
Algemeen verantwoordelijke –     Marketing en sponsoring
E-mail: linsey@tcmoorslede.be    –      Tel. nr: 0485/88 94 04

Stefan Ghijsen – Penningmeester
Verantwoordelijk voor het financieel beheer

Johan Verkest  –  Secretariaat
E-mail: johan@tcmoorslede.be

Griet Maertens – Technische dienst

Kevin Serruys – Lessen en kampen – Sportieve leiding

Wim Platteeuw – Bar & feestelijkhede

Sponsorbeleid: samen voor een gezonde groei!

De visie van TC Moorslede is om een gezellige familiale club te zijn, ons ledenaantal te laten groeien en om de club professioneel uit te bouwen. Onze wens is om mensen van alle leeftijden en met verschillende sportieve achtergronden met elkaar te verbinden, hun tennisvaardigheden aan te scherpen en plezier te laten beleven via het clubgebeuren. Dit alles moet mogelijk zijn binnen handbereik van de Moorsledenaren en de inwoners uit de omliggende steden en gemeenten.

Doelstelling van het sponsorbeleid

Sponsoring is essentieel voor onze tennisclub om structureel gezond te blijven en in het onderhoud van tennisvelden, clubhuis en groenzone te voorzien; om te investeren in nieuw materiaal zoals tennisballen, netten,  en dat te blijven doen… en om activiteiten te organiseren voor de leden om de clubspirit verder aan te wakkeren. Dit alles in combinatie met een democratisch lidgeld voor de leden en zolang het kan, met onbeperkt gebruik van de tennisvelden.

Het sponsoren van de tennisclub geeft lokale bedrijven de kans om hun naamsbekendheid te verhogen, in het kader van het sportieve imago van TC Moorslede.

Contact Sponsoring TC Moorslede.

Linsey Debosschere    –    0485/88 94 04    –    linsey@tcmoorslede.be