Volg ons

Sponsors & pers

Met dank aan onze sponsors!

Een sportclub runnen is tegenwoordig niet meer mogelijk zonder de inbreng van enkele gulle sponsors. Met deze rubriek willen we hen graag in de kijker plaatsen en hen een zekere return bezorgen voor hun inbreng in fondsen, in natura of in een combinatie van beiden.

Sponsors

Sponsorbeleid TC Moorslede

De visie van TC Moorslede is om een gezellige familiale club te zijn, ons ledenaantal te laten groeien en om de club professioneel uit te bouwen. Onze wens is om mensen van alle leeftijden en met verschillende sportieve achtergronden met elkaar te verbinden, hun tennisvaardigheden aan te scherpen en plezier te laten beleven via het clubgebeuren. Dit alles moet mogelijk zijn binnen handbereik van de Moorsledenaren en de omliggende gemeenten. Om dit te realiseren stellen we u graag ons sponsorbeleid voor.

Alexander Vanwalleghem - PTC

Plezier beleven in sport moet er zeker zijn,
dit zowel voor groot en klein!

Tennis, Fitness, Herbalife, hierin kan ik jullie begeleiden,
zodat we er tegenaan gaan strijden.

Conditie, techniek, je body hieraan zullen we werken,
om na enkele weken het resultaat op te merken!

Neem contact op en we noteren een datum voor een afspraak.
Alexander Vanwalleghem.
0491/52.80.12.

www.alexandervanwalleghem.be

Logo Alexander Vanwalleghem

VERDEBO Grond- & Afbraakwerken

Kris Verbrugge heeft meer dan 20 jaar ervaring in grond- en afbraakwerken.  Ook voor verhuur van mini-gravers, kniklader, tuinbouwtractor, trilplaat... kan u bij ons terecht.  Contacteer ons vrijblijvend via kris.verbrugge@telenet.be of 0476 62 03 64.   

Sportline

Sportline hoeven we niet voor te stellen aan de sportievelingen in onze streek. Het is dé referentie voor wie sportmateriaal wil aankopen aan de beste prijs-kwaliteit maar vooral met een degelijk advies en een onberispelijke service. Voor onze leden doet Sportline trouwens graag iets extra. Vraag ernaar bij het bestuur.

logo Sportline

Gemeentebestuur Moorslede

Zonder de steun en toewijding van de lokale politieke vertegenwoordigers van onze prachtige gemeente heeft TC Moorslede geen enkele kans op bestaan. De subsidies maar meer nog de dagelijkse materiële ondersteuning is onontbeerlijk voor een kleinschalige club als TC Moorslede. Al willen we graag het adjectief "kleinschalig" aanpassen naar "een middelgrote en vooral bruisende vereniging".

Logo Gemeente Moorslede

Alaska

Alaska: advies met karakter...

Bij Alaska zijn we gepassioneerd door accountancy, audit en advies. Dat zijn we vanuit verschillende kantoren in België. Alaska is hét Belgisch samenwerkingsverband van accountants- en advieskantoren waar persoonlijke aanpak en kwalitatieve dienstverlening geen holle slogans zijn.

Scherp

Scherpe fotografie!

Graag maak ik jullie gelukkig met een mooie foto of album van jullie huwelijk, van de kinderen, het gezin en/of jullie familie tijdens een communiefeest of bij andere gelegenheden.

De tijd gaat al zo snel en foto’s zeggen nu eenmaal zoveel meer dan woorden. Mooie momenten zoals een huwelijk, zwangerschap, geboorte, 1ste stapjes, communie- of familiefeest worden werkelijkheid. Laat deze belangrijke gebeurtenissen niet zomaar voorbij gaan.

Drankencentrale Vandekerckhove

In onze winkel kunt u terecht voor een uitgebreid gamma aan bieren, waters, fridranken, sterke dranken, wijnen , versnaperingen, feestmaterialen, enz ...

Wij hebben eveneens ons huismerk 'Prik&Tik' dat u een gamma van diverse dranken aan democratische prijzen garandeert !

Drankencentrale Vandekerckhove

Inspiranza Creations

We can make your business shine !

Wij zorgen er voor dat uw bedrijf en product op de beste manier worden voorgesteld. Van een subtiele opfrissing van de ‘look-and-feel’ van uw huisstijl tot een complete ‘make-over’ van het logo en alle publiciteitsdragers. Bovendien zorgen wij ervoor dat de huisstijl in alle communicatiemiddelen wordt doorgetrokken.

Grafisch ontwerp & webdesign - info@inspiranzacreations.be - www.inspiranzacreations.be - 0472 73 70 22

Automotive Group - Peugeot

Automotive Group, uw Peugeot concessiehouder in Roeselare en Waregem, is een service-gericht familiebedrijf van de tweede generatie waar persoonlijke ontvangst en professionalisme geen loze beloften zijn.

Dagelijks staan onze gemotiveerde medewerkers tot uw dienst om u jarenlang rijplezier met uw Peugeot te garanderen. Voor elke technische vraag hebben wij een specialist ter zake om elk bezoek aan de werkplaats tot een aangename ervaring te maken. Kom gerust langs om deze service te ontdekken! Tevens kunnen wij u, in onze showroom met aangename wachtruimte met een drankje en WIFI, inlichten over alle mogelijkheden tot verlenging van uw waarborg, bijstand, Peugeot financiering en Peugeot verzekering. U bent van harte welkom!

Archibir Architectenbureau

Archibir: vertrouwen is de sleutel...

Archibir is een samensmelting van ARCHitect BIRgitte Cools, afgestudeerd aan St.-Lucas te Gent in 1994. Na een stageperiode van twee jaar ging Birgitte Cools van start als zelfstandige onder de naam "archibir". Ondertussen bestaat "archibir" 16 jaar! Begonnen in Antwerpen en ondertussen gevestigd in Moorslede.

Bij Archibir staat de klant centraal. Wij houden rekening met uw wensen en budget. Een eerste contact is steeds vrijblijvend. Wij vinden het belangrijk dat het "klikt" tussen bouwheer en architect. Tijdens een bouwproces is de architect de vertrouwenspersoon bij uitstek. Communicatie is zeer belangrijk en alles is bespreekbaar.

Meer en meer wordt ons de vraag gesteld naar totaalinrichting. Dit is een vakgebied dat ons enorm ligt en waar wij ons momenteel ook in specialiseren. Niets is mooier dan een architectuur afgewerkt tot in de kleinste details! Recent werd van start gegaan met eigen meubelcreaties die passen in elk interieur. Onze ontwerpen zijn zeer natuurlijk van vormgeving.

http://www.archibir.be/

De Spar - Dadizele

De Spar-producten zijn met liefde samengesteld. Elke dag opnieuw gaan wij voor u op pad om alle producten blind te proeven en te keuren.

Met geduld, en vooral heel veel toewijding. Want alleen het beste is goed genoeg voor in onze winkelrekken. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar.

Kom gerust langs in onze winkel, gelegen in de Ledegemstraat 18C te 8890 Dadizele. Net als alle andere spar-vestigingen zijn we open op zondag (van 8 uur 30 tot 12 uur). En verder elke dag van 8 uur 30 tot 19 uur.

Cis Events Catering

Cis Events Catering: mobiele frituren en pastawagens in West-Vlaanderen

Cis Events Catering zorgt voor de verzorging van al uw feesten. Wij kunnen uw feest smaak geven met onze mobiele pastawagens en frituren.

Cis Events Catering

Dierenarts Vandecasteele

De dierenartsenpraktijk te Moorslede werd opgericht in het jaar 2011 na het succesvol beëindigen van de opleiding Heelkunde aan UGent. Als dierenarts richt Maximilien Vandecasteele zich op de behandeling van kleine huisdieren. Om uw geliefde dier de beste zorgen te kunnen leveren volgen we regelmatig extra opleidingen.

Logo Dierenarts Vandecasteele

De Kouterhoeve

De Kouterhoeve is heel rustig en landelijk gelegen en werd origineel gerenoveerd in 2016 met authentieke materialen.  De vroegere schuur heeft nu 2 ruime gastenverblijven – luxe studio’s – een vergaderzaal en feestzaaltje ter beschikking.  Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals ruime keuken, bar met streekbieren, pooltafel, tafels en stoelen en een ruime parking bij de locatie zelf.  Er is ruimte voor springkastelen en tent, gasten kunnen hun eigen traiteur kiezen.   De Kouterhoeve heeft een capaciteit tot 55 personen en is ideaal voor verjaardagsfeestjes, events, personeelsfeesten, communies, babyborrels,… Kom vrijblijvend een kijkje nemen.  

Logo De Kouterhoeve

Bazaar68

Feest zonder zorgen met Bazar68. Wij zorgen voor springkastelen, exclusieve tenten en verlichting. Een begeleiding op maat zorgt ervoor dat jouw feest een spetterend feest wordt.

Logo Bazar68

Marino Bardyn bvba

Marino Bardyn bvba is uw partner voor alle bouwwerken: nieuwbouw & renovatie maar ook voor het plaatsen van vloeren, faiences, opritten en terrassen kunt u op ons rekenen.

Logo Marino Bardyn bvba

Ysblok

Ysblok, uw leverancier van ijsblokjes, crushed ice, schilferijs, droogijs en ijssculpturen.

Logo Ysblok

CBE Moorslede

CBE bvba is uw partner voor sanitair, centrale verwarming, elektriciteit, warmtepompen, airconditioning en koeltechnieken in Moorslede, West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen

Logo CBE

Kinepraktijk De Maalderij

In de voormalige Oude Maalderij, die zich bevindt op de grens van Moorslede, beter gekend als Den Tuimelare, kunt u terecht in de Kinepraktijk de Maalderij voor sport en manuele therapie. De kinesitherapeute Elke Dewulf is in deze karaktervolle praktijk recent gestart samen met Ellen Goddeeris. Vanuit hun eigen gedrevenheid in sporten zoals tennis ,lopen, dans en basket staan ze u bij met raad en daad en een correct toegepaste behandeling.

Logo De Maalderij - Kinesitherapie

Pennello

Luchtgommen (glaspareltechniek)

Oude meubelen geven we een nieuwe look, maar ook volledige eet-of slaapkamers, keukens, plafonds,trappen, tuinmeubelen... Door het luchtgommen (niet te verwarren met zandstralen) wordt de structuur van de nerven op een natuurlijke manier weer zichtbaar,zonder aantasting van het hout. Zelfs fineerhout wordt behandeld.  Vergeet afbijtmiddelen of schuren. Het is een tijdrovend werk en het resultaat kan nooit zo zuiver zijn als bij het luchtgommen. Na het luchtgommen wordt een afwerkingslaag aangebracht, gaande van witgebeitst, cottage tot puur naturel, alles naar de wens van de klant.

Bier en Karakter

Wie vraagt: "Welk biertje kun je nuttigen in Moorslede?", dan zijn alle ogen gericht op ons 100% West-Vlaams bier Klets. Een romig biertje van 8 °, ons eerste gerstenat kindje, geboren in 2012. Vijf jaar en vier bieren verder, presenteren we met trots een volledig Klets gamma met onder meer een Special edition: de "XXV". Om te ontdekken wie we zijn en welke smaken ons bier onderscheiden van de rest, kunt u terecht op onze webstek: www.bierenkarakter.be. Wenst u brouwerij "Bier en Karakter" als uw partner toe te voegen, neem dan gerust contact op met onze Marketing Director Gert-Jan Hovaere per mail naar gertjan.hovaere@bierenkarakter.be.

Bier en Karakter

Ward Vergote

Uit sympathie

Ward Vergote

Vuylsteke Verzekeringen

Vuylsteke Verzekeringen, voor uw optimale bescherming in Moorslede, Ieper en Roeselare en omgeving. Partner voor zowel particulieren als bedrijven.